Advertentiemogelijkheden

Unsere drei Werbekanäle für Ihren Erfolg

Start vandaag nog als Gartenträume Partner!

Bereik met Gartenträume jaarlijks meer dan een miljoen tuinliefhebbers.Sinds meer dan 30 jaren realiseren wij als familiebedrijf, Gartentraeume B.V., het innovatieve Gartenträume concept in geheel Duitsland. Wij bereiken jaarlijks meer dan een miljoen tuinliefhebbers door middel van onze drie advertising kanalen: de beurzen, het magazine en het multiplatform www.gartentraeume.com.

Zitat Jabo-Design

Magazin

Het Gartenträume magazine

Multiplattform

Het multiplatform

Messen

De beurzen

Kontaktmomente in Printform

Oneindig veel mogelijkheden met het Gartenträume Magazine!

Met het magazine voor Gartenträumer gaan we crossmediaal en maken we een verbinding tussen offline en online, tussen beurzen en de website, tussen u als deskundige en uw doelgroep als tuinliefhebbers. Met uw aanwezigheid in het hoogwaardige Gartenträume magazine realiseren we een extra contactmoment voor u en bereikt u nog meer potentiële klanten.

Het magazine verschijnt drie keer per jaar en wordt meegestuurd met toonaangevende vakbladen en regionale kranten. Ook krijgt iedere webshop klant het magazine en op de beurzen wordt het Gartenträume Magazine aan iedere bezoeker meegeven! Hiermee bereiken we jaarlijks meer dan 600.000 tuinliefhebbers. Inspirerende teksten, adviezen van deskundigen, trends, nieuwe producten en bedrijfsreportages brengen experts en meer dan 600.000 tuingeïnteresseerde lezers door heel Duitsland samen.

Presenteer uw bedrijf of product aan onze lezer door middel van een bedrijfsreportage, advertorial, redactioneel artikel of product promotie. Door de inzet van print, online en live creëert extra contactmomenten richting uw doelgroep.


Kontaktmomente Online

Het digitale trefpunt voor al uw tuinproducten!

Krijg vandaag nog toegang tot onze unieke doelgroep.

Het multiplatform www.gartentraueme.com is meer dan een website, het is online trefpunt met een een webshop voorzien van informatieve en inspirerende teksten. Door middel van verkoop stimulerende online marketing maatregelen bereiken we online meer dan 1.000.000 tuinliefhebbers die in de Gartenträume webshop producten van onze partners willen kopen, deze partner en hun bedrijven willen leren kennen of op zoek zijn naar adviezen van deskundigen.

Inspiratieplatform

Het platform biedt u als partner diverse mogelijkheden, om uw (potentiële) klanten te bereiken. Van product- en bedrijfspresentatie tot de verkoop van uw eigen productassortiment. Tuinbezitters kunnen 24/7 producten van standhouders en andere aanbieders bestellen en zich laten inspireren van de adviezen van de deskundigen, trends en nieuwe producten. U als partner verkoopt dus niet alleen uw product maar wij ondersteunen u met de inzet van online marketing en commerciële content op onze website.

Door het multiplatform www.gartentraeume.com creëren we een verbinding tussen online en offline, tussen de beurzen en het magazine, tussen u als deskundige en uw doelgroep als tuinliefhebbers.

Onze kenmerken

  • Meer dan 350.000 website bezoekers
  • Rond 1.000.000 pageviews
  • Ruim 20.000 kwalitatieve abonnees van onze nieuwsbrief
  • Groot bereik via Facebook, per week een bereik van meer dan 100.000 geïnteresseerden
  • Sterk groeiend op Instagram, 60.000 tuinliefhebbers worden per maand bereikt


Gebruik het groot bereik van Gartenträume voor uw doelgroep en zet een van de vele omnichannel advertising mogelijkheden in. Presenteer uw bedrijf en verhoog uw online bereik.

Livemomente mit Ihrer Zielgruppe

Al meer dan 30 jaar een begrip in Duitsland

De Gartenträume beurzen zijn het trefpunt voor tuinliefhebbers!

De Gartenträume beurzen zijn in de tuinbranche niet meer weg te denken. Op de Gartenträume beurzen presenteren meer dan 100 exclusieve partners hun bedrijven, hun service en hun producten aan meer dan 350.000 bezoekers – Gartenträume is sinds meer dan 30 jaren succesvol!

Doordat Gartenträume zich onderscheid van algemene consumentenbeurzen en veel waarde hecht aan een haar tuinproducten, een hoogwaardig stand ontwerp en een goeie keuze aan exclusieve standhouders trekt het event de juiste doelgroep die u voor uw producten nodig hebt. De beurzen richten zich op de consument en vinden 2018 op 11 plekken in geheel Duitsland plaats. Doel van deze gerenommeerde beurs is het tuinliefhebbers in contact met bedrijven uit de groene branche en de succesformule te verlengen voor partners die ons ieder jaar het vertrouwen schenken.

Door het vergroten van uw advertentie inzet online en in het magazine bent u het gehele jaar zichtbaar en verhoogt u uw bereik.

Beurzen 2018

Binnenbeurzen

Lingen | 26. – 28. januari 2018
Berlijn | 02. – 04. februari 2018
Magdeburg | 09. – 11. februari 2018
*NIEUW* Rheda-Wiedenbrück | 16. – 18. februari 2018
Freiburg | 23. – 25. februari 2018
Ulm | 02. – 04. maart 2018
Rheinberg | 09. – 11. maart 2018
*NIEUW* Bochum | 23. – 25. maart 2018Buitenbeurzen

Hundisburg | 20. – 22. april 2018
Überherrn | 10. – 13. mei 2018
Havixbeck | 19. – 21. mei 2018

Ja, ik wil meer informatie over mijn mogelijkheden!

* verplicht